Полтава Інформ

Скоро дізнаємось суперників для представників наших юнацьких збірних!

Скоро дізнаємось суперників для представників наших юнацьких збірних!
86467 ПЕРЕГЛЯДІВ

Не дивлячись на те, що через ковід всім довелось трохи змінити правила гри, Федерація футболу вирішила не скасовувати матчі юнацьких збірних. Адже вже протягом довгого часу наші юні чемпіони тренуються та прагнуть показати найліпші результати, які тільки можуть. Цього року Україну під час футбольних змагань представлятимуть Динамо та Шахтар. Тож всі вже чекають на те, як вони покажуть себе.

Своїх суперників команди дізнаються сьогодні, 27 січня. Обере їх процедура жеребкування Юнацької ліги чемпіонів. Турнір цього року пройде за новим форматом. Змагання розпочнуться зі стадії 1/32 фіналу. Тобто вони одразу почнуть грати на вибування. Кругової системи не буде, тож кожен забитий гол може стати вирішальним. Після кожного матчу буде вибувати по одній команді. Так пройдуть всі змагання у 2021 році.

Після оголошення суперників, сьогодні ж командам оголосять і дати проведення ігор. Попередньо вони заплановані на 2-3 березня. А точніше скажуть вже тоді, коли будуть знати суперників. Фінал цьогорічних змагань відбуватиметься у Швейцарії 20 травня. Ми щиро зичимо успіхів нашому поколінню чемпіонів, що підростає.

Також нагадуємо, що ці матчі будуть прекрасною можливістю для молоді показати себе. Адже нові тренери Збірної України спостерігають не лише за нинішніми гравцями, а й за молодим поколінням. А бути запрошеним до основного складу збірної – це честь для будь-якого гравця. Як би іронічно це не звучало, проте саме під час змагань і обирають тих, хто стане майбутніми зірками. Під час гри футболісти мають продемонструвати не лише фізичну витривалість, а й вміння швидко зорієнтуватись та одразу ж підлаштуватись під темп гри. Тож чекаємо повідомлення. Та бажаємо успіхів нашим молодіжним командам, сподіваємось, що в нас підростає гідне покоління гравців.

© 2020 poltava-inform

Мої відео