Полтава Інформ

Українська бронза, як важко її було здобути нашій команді з греко-римської боротьби

Українська бронза, як важко її було здобути нашій команді з греко-римської боротьби
161841 ПЕРЕГЛЯДІВ

Кожен вид спорту — це історія. Історія життя людини, команди. Боротьби за те, що кожен вважає для себе важливим. Тож казати, що комусь пощастило виграти змагання — усе одно що повністю знецінювати роки тренувань. Так іноді дивно чути “йому пощастило”.

Так, пощастило! Кожного ранку прокидатись і йти на тренування. Тренуватись доти, доки не зможеш спокійно рухати кінцівками. Потім приходити додому, відпочивати і завтра знов тренування. У той час, коли інші спілкуються з друзями, вживають алкоголь, вони тренуються.

Проте нам точно є, ким пишатись. Семен Новиков та Миколай Кучмий. Наші українські борці. Вони завоювали бронзові медалі на індивідуальному кубку світу з греко-римської боротьби. Змагання проходили у сербському Белграді. Тож рідні стіни їм, на жаль, не допомагали. Чемпіони виступають у категоріях до 87 та 130 кілограм. В залежності від власної ваги.

У боротьбі за третє місце Кучмій вирвав перемогу у вірменського борця Давида Овасапяна з рахунком 4: 2. Новиков в малому фіналі переміг іранця Хоссейна Ахмада Нурі з рахунком 12: 4. Нам точно є ким пишатись сьогодні! Адже хто, якщо не вони буде прославляти нашу країну на весь світ.

© 2020 poltava-inform

Мої відео