Полтава Інформ

Ірпінські студенти відзначили Міжнародний день студентського спорту!

431946 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ірпінські студенти в рамках проекту НОК України "Олімпійський урок" відзначили Міжнародний день студентського спорту!

Таким чином саме сьогодні 20 вересня 2022 року усьому світі відзначається Міжнародний день студентського спорту. Слід зазначити що це свято було започатковано Генеральною конференцією ЮНЕСКО за ініціативою Міжнародної федерації студентського спорту (FISU).

Отож в стінах Державного податкового університету за участі студентської молоді Ірпінського фахового коледжу економіки та права відбувся спортивно - масовий захід в рамках Всеукраїнського проекту НОК України "Олімпійський урок" #BeACTIVE!

Під час урочистого відкриття до студентської молоді з вітальним словом звернувся голова відділення Національного олімпійського комітету України в Київській області Ігор Малинський та з нагоди свята подарував спортивний інвентар, який в подальшому буде задіяний в заняттях з фізичного виховання та спорту!

Також вітальне слово мали: Валентина Унинець - Ходаківська - в. о. ректора Державного податкового університету, Оксана Пілевич - директор Ірпінського фахового коледжу економіки та права, Анатолій Ільченко - начальник Київського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, член виконкому Відділення НОК  в Київській області України.

В ході заходу було проведено запальну олімпійську руханку яку продемонстрували кращі студенти-спортсмени коледжу. Наприкінці спортивного дійства всі учасники з масою запальних спортивних емоцій були нагороджені сертифікатами за підписом президента НОК України Сергія Бубки та зробили загальне фото на згадку!

Слава Україні!

Слава ЗСУ за можливість проводити такі заходи!

#НОК #КОВНОК #BEACTIVE #OlympicLessons

Теги: #Ірпінь,#нок,#фізична культура,#спорт,#be Active,#Олімпійський урок

© 2020 poltava-inform

Мої відео