Полтава Інформ

Україна, Іспанія та Португалія подали спільну заявку на проведення чемпіонату світу-2030

Україна, Іспанія та Португалія подали спільну заявку на проведення чемпіонату світу-2030
341591 ПЕРЕГЛЯДІВ

Наша країна може вперше прийняти Мундіаль.

Україна разом з Іспанією та Португалією подали спільну заявку на проведення чемпіонату світу, що відбудеться влітку 2030 року, повідомляє УАФ у своєму телеграм-каналі.

Наразі є невідомим, які саме українські міста прийматимуть турнір, проте у заяві асоціації футболу сказано, що "матчі ЧС-2030 в Україні, Іспанії та Португалії підкреслюватимуть єдність Європи від Лісабону і Мадриду до Києва, Донецька, Луганська і Севастополя". 

Відзначимо, що саме у 2030 році відзначатиметься 100-річчя Мундіалів. У першому турнірі, який відбувся у 1930 році, перемогу здобула збірна Уругваю.

Також у повідомленні УАФ йдеться, що можливість проведення світової першості у нашій державі існує лише завдяки щоденному героїзму Збройних сил України.

Джерело

Теги: Донбас Арена,Донбас ,Україна, Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Футбол, Новости, новости футбола, новини футболу,Новини,Мундіаль,Мундіаль-2030,ЧМ-2030, Іспанія ,Португалія,УАФ ,Українська асоціація футболу ,Асоціація футболу,Донецьк,Луганськ,Європа ,Лісабон ,Київ,Мадрид,Севастополь,ЧС-2030,Чемпіонат Світу-2030,Чемпіонат Світу 2030,Чемпіонат Світу,Чемпіонат
Автор: admin.sportcomua

© 2020 poltava-inform

Мої відео