Полтава Інформ

Не дуже багато. Стало відомо, скільки отримає Усик за бій проти Джошуа

Не дуже багато. Стало відомо, скільки отримає Усик за бій проти Джошуа
224704 ПЕРЕГЛЯДІВ

Колишній член тренерського штабу Володимира Кличка Сергій Городнічов розповів, який гонорар отримає Олександр Усик (18-0, 13 KO) за бій з чемпіоном світу за версіями WBA, IBF, WBO і IBO Ентоні Джошуа (24-1, 22 КО).
 
«За цей бій Олександр Усик отримає три мільйони фунтів стерлінгів, може 3,2 млн. Чотири мільйони доларів він отримає. З цих грошей він заплатить податки в Англії, тому що після того як Усик побоксує, отримає гонорар, він не вилетить з країни, поки не заплатить 50%. От і рахуйте: мінус 50 відсотків, плюс 30 відсотків промоутеру, 10-15 відсотків менеджерам. Там два тренери, директор команди, дієтологи, конспірологи, психологи - боже, там цілий загін. Природно, всім треба роздати. У підсумку він отримає приблизно мільйон, можливо, навіть менше.
 
На даному етапі він виходить боксувати для того, щоб виграти у Джошуа, завоювати популярність, стати чемпіоном світу і заробляти більше грошей.
 
Джошуа отримає 16-18 мільйонів, не рахуючи платних трансляцій. Я не думаю, що Усик буде заробляти великі гроші з платних трансляцій, тому що вони все приховують і не говорять, скільки продано. Я не впевнений, що там ще назбирається велика кількість грошей, тому що їм потрібно покривати телебачення, стадіони - це теж не безкоштовно. На жаль, Усик отримає такий гонорар», - сказав Городнічов.
 

Теги: Сергій Городнічев ,Олександр Усик ,Ентоні Джошуа ,Ентоні Джошуа - Олександр Усик ,гонорар,Олександр Усик Вікіпедія,Усик ,Усик Вікіпедія , Александр Усик Википедия, Александр Усик ,Усик Википедия ,Ентоні Джошуа Вікіпедія,Джошуа Вікіпедія,Джошуа Википедия, Энтони Джошуа,Энтони Джошуа Википедия,Сергій Городнічев Вікіпедія,Городнічев Вікіпедія,Володимир Кличко,Володимир Кличко Вікіпедія,Кличко Вікіпедія,Владимир Кличко Википедия,Владимир Кличко ,Кличко,WBA, IBF, WBO ,IBO
Автор: admin.sportcomua

© 2020 poltava-inform

Мої відео