Полтава Інформ

Як за офіційною версією передадуть полонених українців додому?

Як за офіційною версією передадуть полонених українців додому?
168667 ПЕРЕГЛЯДІВ

Останнім часом Україною поширювалось багато чуток про те, що полонених будуть передавати у різний спосіб Хтось наполягав на тому, що їх передаватимуть через Мінськ, хтось писав про зміну маршруту. Були чутки про те, що передаватимуть людей через Майорське. Але все відбуватиметься так, як казала влада. Полонених перевозитимуть за маршрутом Донецьк — Луганськ — Ростов-на-Дону — Мінськ.

У який спосіб це робитимуть, влада вже визначилась. Літаком полонених перевезуть за вказаним маршрутом і передадуть нам. Що ж стосується часу проведення цього обміну, жодної інформації поки немає. Багато політиків намагаються розповсюдити невірну інформацію, стосовно того, що літак із полоненими вилетів, а хтось пише, що потяг ще не вийшов. Проте Людмила Денисова зауважила, що таку інформацію мають право надавати лише уповноважені владою люди, які мають повний спектр інформації.

Під час останнього обміну полоненими, до нашої країни передали 20 осіб, а повернули на непідконтрольну територію 14. Переговори стосовно повного припинення бойових дій наразі тривають. Тож чим завершиться ця історія, поки невідомо. Проте не варто спиратись на сторонній думки та розповсюджувати неперевірену інформацію. Коли всі деталі обміну стануть відомими, влада повідомить про це на офіційному сайті, або через пресслужбу.

© 2020 poltava-inform

Мої відео