Полтава Інформ

На Херсонщині 7 посадовців державної лісової охорони притягнуто до відповідальності за порушення вимог фінансового контролю

На Херсонщині 7 посадовців державної лісової охорони притягнуто до відповідальності за порушення вимог фінансового контролю
200428 ПЕРЕГЛЯДІВ

Органами прокуратури області забезпечено участь у розгляді протоколів про вчинення адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією, стосовно 7 посадовців державної лісової охорони, які всупереч ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції» порушили вимоги фінансового контролю, зокрема, невчасно подавали щорічні декларації.

Постановами суду вказаних осіб визнано винними у вчиненні правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 172-6 КУпАП, та накладено адміністративні стягнення у вигляді штрафу. На цей час рішення суду набрали чинності та виконанні.

Окрім того, за поданням прокуратури області, керівництвом Херсонського обласного управління лісового та мисливського господарства з метою з’ясування причин та умов, що сприяли невиконанню положень антикорупційного законодавства, проведено службове розслідування, за результатами якого цих осіб притягнуто до дисциплінарної відповідальності.

Пресслужба прокуратури Херсонської області

 

 

 

© 2020 poltava-inform

Мої відео