Полтава Інформ

Грає на декількох інструментах одразу: талановитий музикант з Кривого Рогу вразив всіх!

Грає на декількох інструментах одразу: талановитий музикант з Кривого Рогу вразив всіх!
8900 ПЕРЕГЛЯДІВ

У світі немає нічого неможливого. А якщо вам почало здаватись, що ви чогось не можете, то скоріше за все, вам просто здається. Просто для неможливого вам необхідно більше часу, ніж для можливого. Це в черговий раз зміг довести хлопчик із Кривого Рогу. Ян Поблудинський не бачить від народження. І що б батьки не намагались зробити, на жаль, це не лікується. Але хлопчика це не спинило. Він у свої одинадцять років вже грає на декількох інструментах та прекрасно співає.

Найбільшу пристрасть хлопець має до скрипки. Вона є його найпотаємнішою мрією. А живе він в багатодітній родині, яка дуже схожа на оркестр. Кожен з дітей грає на якомусь інструменті. Тож зібравшись ввечері після нелегкого дня вони всі разом поринають у світ пісні. Хлопчик почав освоювати свій перший музичний інструмент ще у сім років. Це, за словами матері хлопчика відбулось в навчально-реабілітаційному центрі. Там він сам, так само як і його батьки зрозуміли, що хлопець прекрасно співає. Так вони й вирішили, що настав час освоювати музичні інструменти. Зараз він майже віртуозно грає на скрипці, про що свідчать його нагороди з музичних фестивалів та конкурсів.

Педагог Яна, побачивши наскільки сильно хлопець прагне займатись музикою, із величезним завзяттям взялась за його навчання. Спочатку це було дуже непросто. Вони вдвох вивчали нові техніки, намагались відчути музику. Цікавою вправою, яку кожен може взяти собі, стало навчання вірній постановці смичка. Хлопець не може бачити, через що викладач не могла показати, як саме правильно тримати смичок. Але результати не змусили себе чекати. Нещодавно хлопець став переможцем міжнародного фестивалю-конкурсу «Talent Fest».

Вже зовсім скоро він складатиме іспит із техніки гри на скрипці. Проте всі переконані, що він впорається на відмінно. Адже неймовірне прагнення грати та тонка душа хлопчика допомагають йому не лише запам’ятовувати, а й відчувати те, що він грає. Паралельно зі скрипкою він намагається освоїти ще й фортепіано та вокал. Тому історія Яна вкотре доводить, що немає нічого неможливого, тим паче для людини, в якої є мрія. Якщо ви прагнете стати найкращим, то ви обов’язково станете. Прагнете грати на скрипці, то докладайте зусилля, і ви обов’язково гратимете. Ніхто не каже, що все просто, це далеко не так. Проте, якщо це ваша мрія, то вона точно того варта.

© 2020 poltava-inform

Мої відео