Полтава Інформ

Настав час змінити керівництво ПриватБанку, хто тепер очолить титана банківської справи?

Настав час змінити керівництво ПриватБанку, хто тепер очолить титана банківської справи?
167215 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні повідомили, що контракт із Петром Крумханзлом вже добігає кінця. Тепер на титана банківської справи чекатиме новий керівник. 23 січня завершиться строк дії контракту та розпочнеться обрання нового голови правління. Пресслужба ПриватБанку навіть не має припущень про те, хто може стати наступним головою правління такої величезної структури.

Багато хто не розуміє, навіщо когось переобирати, якщо нинішній керівник повністю виконує всі свої обов’язки. Працівники, як і клієнти банку повністю задоволені його діяльністю. Проте у ПриватБанку пояснюють, що завдяки цій процедурі забезпечується незалежність і професіоналізм обраного керівника. Правила такі самі, як і при виборі президента чи ректора університету. Якщо всі оберуть новим головою правління минулого керівника, то він може залишитись на ще один строк. Проте це ми побачимо лише після того, як будуть проведені вибори. А поки до них ще не дійшло, обов’язки голови правління впадуть на плечі заступника голови правління з питань фінансів. І хто знає, можливо Анна Самаріна затримається на цьому пості довше.

А поки всі дякують Петру Крумханзлу, який очолював банк до нинішнього моменту. Три роки він був головою правління. І чого лише не було за цей час згадують працівники. Вибори, пандемія, складності з валютою, випадки махінацій. Та попри це все вони все ж таки впорались. ПриватБанк має багато досягнень, якими він зобов’язаний своєму нинішньому керівникові. Проте правила є правила, і всі чекають на те, як будуть тепер відбуватись вибори на цей почесний пост. Хто ж буде наступним? Ми повідомимо вас про це, як тільки стане відомо. А наразі всі працюють над стратегією на 2020-2024 роки, завдяки якій планують покращити стан обслуговування в кожному відділенні банку.

© 2020 poltava-inform

Мої відео