Полтава Інформ

Знизили ціни на газ, проте як і де, ніхто не розуміє

Знизили ціни на газ, проте як і де, ніхто не розуміє
189005 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні стало відомо, що ціни на газ стануть набагато меншими, через те, що наразі держава встановила межі найвищого цінника до квітня місяця. Сам газ тепер коштуватиме не дорожче, ніж 6,99, а за його транспортування ми сплачуватимемо не більше ніж 1,79. Таку заяву сьогодні зробила Юлія Гришина. Вона також підкреслила й те, що тепер наші платівки стануть меншими на 500-800 гривень, але що це все означає, ніхто з населення так і не зрозумів. Депутати критикують таке, рішення, а населення спантеличене тим, що побачило.

Проте трохи згодом Денис Шмигаль все ж таки пояснив, що саме відбулося. Через те, що багато хто з постачальників газу вирішив підняти цінник набагато вище, ніж держава очікувала, вони встановили ліміт. До квітня місяця газ має коштувати не більше, ніж визначила держава. Якщо навесні ціни почнуть падати, то ці межі знімуть. Проте аби захистити й поставників, і людей, нам необхідно було встановити рамки повідомив Шмигаль.

"Ми хочемо, щоб тариф на розподіл був справедливим для всіх людей. Для цього є напрацьовані механізми, і законодавці в парламенті готові таку ініціативу підтримати" – такими словами він завершив свою промову. Тож держава сподівається й на розуміння населення.

© 2020 poltava-inform

Мої відео