Полтава Інформ

Пенсіонери залишилися без грошей: знову шахраї обманюють людей!

Пенсіонери залишилися без грошей: знову шахраї обманюють людей!
74735 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно в Дніпрі стало відомо про ще один вид шахрайства. Сімейну пару пограбували просто не виходячи з дому. В них забрали всі гроші в доларах, які були та залишили з купою папірців. Жінка пограбувала пенсіонерів, прикинувшись їхньою родичкою.

Це трапилось в Новокодакському районі міста. Сьогодні вдень до пари пенсіонерів жінка постукала у двері. На вигляд дівчині було лише 25 років. Вона сказала, що є далекою родичкою старих. Бабусі 86 років, а дідусю — 93. Тож вони досить довірливі. Тим паче, що родичів у них багато діти одружились, мають своїх дітей, в яких є серйозні стосунки. Тож коли дівчина звернулась до бабусі на ім’я, вони повірили та пустили родичку до себе.

Дівчина розповіла, що потрібно терміново обміняти гроші, а всі обмінні пункти зачиняються через декілька хвилин. Довірливі пенсіонери одразу дали родичці гроші на суму 14 тисяч доларів. Дівчина взяла гроші, поклала їх до конверта та пішла телефонувати комусь із мобільного пенсіонерів. Ті нічого навіть запідозрити не встигли. Потім родичка попрощалася, сказала, що скоро повернеться та пішла.

Коли пенсіонери зазирнули до конверта, то виявили, що замість грошей там лежать папірці. Вони одразу викликали поліцію. Коли ті приїхали, гості й слід прохолонув, так само як і грошей. Слідчі розпочали пошуки шахрайки, проте поки марно. Адже дівчина не залишила по собі жодних слідів.

Тож поліція вкотре нагадує, будьте обережні. Попередьте своїх родичів про те, що таке може трапитись, і нехай вони будуть більш скептичними. Так наші бабусі та дідусі почуваються дуже одинокими через те, що в нас так мало часу, щоб подарувати його близьким. Але, будь ласка, намагайтесь бути обачними. Звісно, поліція докладатиме максимум зусиль для пошуків винних, проте наразі стало занадто багато систем без доступу, тож відшукати винних не просто.

© 2020 poltava-inform

Мої відео