Полтава Інформ

Невже отруєнь на Новий рік було мало? За чотири дні поліція затримала вже декілька постачальників наркотиків

Невже отруєнь на Новий рік було мало? За чотири дні поліція затримала вже декілька постачальників наркотиків
59954 ПЕРЕГЛЯДІВ

Патрульні, які весь час перевіряють райони Дніпра з 2 по 5 січня 2021 року затримали далеко не одного підозрілого чоловіка, в якого виявили наркотичні речовини. То що ж почало відбуватись у Дніпрі й чому після Нового року в Кривому Розі стали так часто збувати наркотики?

Чотири райони Кривого Рогу наразі опинились під підозрою. 2 січня 2021 року в Тернівському районі під час патрулювання міста поліціянти побачили досить дивного чоловіка, який йшов вулицею Чарівна. Він здавався досить підозрілим, тож правоохоронці вирішили зупинити його. Під час звичайної перевірки у чоловіка вилучили щось схоже на наркотичні речовини. Вони виглядали як трубочки з кришталевою речовиною.

В той самий день у Металургійному районі міста правоохоронці виявили ще одного кур’єра. Чоловік намагався уникнути поліції. Проте, коли його обшукали, в кишені штанів поліція виявила якийсь запакований пакет з травою. На зовнішній вигляд – це марихуана.

3 січня мешканці металургійного району повідомили поліцію про підозрілого чоловіка, який продавав заборонені речовини. Тож працівники спецслужб одразу ж направились на виклик. Вони затримали чоловіка із речовиною зеленого кольору.

4 січня сталось цілих 2 затримання. Співробітникам поліції надійшло повідомлення про продаж наркотичних речовин з автомобіля Daewoo Lanos на вулиці Пісочна. Вони відразу направилися на позначене місце і відшукали авто. В ході поверхневої перевірки автомобіля, інспектори виявили всередині машини п'ять пластикових трубочок з порошкоподібною речовиною. В цей самий день вони затримали злочинця і в Довгинцівському районі. Під час патрулювання поліція побачила, як чоловік прискорився. Вони зупинили його, затримали й знайшли в нього наркотики.

5 січня хтось знову повідомив поліцію про те, що чоловік продає наркотики на проспекті Гагаріна в Саксаганському районі. Там інспектори спіймали ще одного наркоторговця, який збував товар усім підряд. Тепер на зловмисників чекає суд.

© 2020 poltava-inform

Мої відео