Полтава Інформ

Шановні мешканці Дніпра та всі українці!

Шановні мешканці Дніпра та всі українці!
156771 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вітаємо вас із зимовими святами та бажаємо міцного здоров’я, яке особливо важливе в такі часи, та справжнього щастя. Життя не зупиняється на певному етапі, а отже і в найтемніші часи завжди видно світлих людей.

Вже декілька днів на вулицях лежить білий сніг та дороги вкриті льодом. В багатьох домівках стоять ялинки, прикрашені гірляндами та іграшками, а від кухні розноситься запах мандарин та щойно зваренного какао. А це означає що зимові свята не просто настали, а вже наповнили наші серця атмосферою.

Команда нашого телеканалу D1 вітає всіх зі святами. Не важливо, скільки вам років, якщо із першим снігом все ще хочеться вірити у дива. Так, казка – це для кожного щось своє. Для когось це історія про те, як попелюшка перетворилась на принцесу, для когось це розповідь про кохання Кая та Герди, які пройшли безліч випробувань, а для когось це просто мрія, яка скоро стане реальністю. Але якою б вона не була, ми бажаємо, щоб вона стала для вас дійсністю.

Так, новини не завжди бувають гарними, адже трагедії трапляються, як би ми не намагались їх уникати. Але сьогодні у нас для вас є приємна новина. Ми раді сказати вам, що ці зимові свята змінять ваше життя на краще. А вам необхідно лише трохи допомогти їм.

Ми бажаємо усім, хто захворів, скоріше одужати, усім, хто один, знайти своє щастя. Нехай ваші родини стають дедалі міцнішими. І будемо сподіватись, що тепло і ласка завжди будуть вашими вірними супутниками по життю.

Зі святами вас, дорогі українці! Відпочиньте та наберіться сил для нових звершень. Ми бажаємо вам сімейної єдності та взаєморозуміння. Не бійтесь робити те, що вважаєте вірним. Так, усі ми люди, і усі ми маємо право на помилки. Проте все забирає той, хто не побоїться ризикнути. Тож будьте тими, хто може змінити себе та світ на краще та при цьому залишитись собою.

© 2020 poltava-inform

Мої відео