Полтава Інформ

Підлітки знову в дії - цього разу пістолет

Підлітки знову в дії - цього разу пістолет
109413 ПЕРЕГЛЯДІВ

Звичайний автобусний рейс виявився травматичним для одного із пасажирів. У Новомосковську в одному із автобусів підлітки вирішили влаштувати стрілянину з пістолета. Про даний інцидент стало відомо зі сторінок Facebook. Інформацією в соцмережі поділилась одна з пасажирок того самого автобуса- Ярослава. Вона пише, що їхала у маршрутці, коли в центрі місті до салону зайшло двоє підлітків 13-14 років. Вони вели себе досить шумно та привертали своїми діями увагу інших пасажирів. На одній із зупинок, один із підлітків зробив постріл у вікно з травматичного пістолету, про це повідомляють і очевидці події.

Як розповідає Ярослава, стікло з вікна розбилось вщент, а осколки від нього потрапили в очі товаришу підлітка, який і вчинив постріл. Пасажири, що на той момент перебували в автобусі стверджують, що хлопець вийшов на своїй зупинці, зробив постріл і почав утікати. Очевидці події звісно були шоковані побаченим, їх обурила поведінка обох хлопчаків. Усі свої переживання та невдоволення, а також реакцію всіх свідків подій Ярослава висловила у своєму зверненні на сторінці Facebook.

Вочевидь батьки цих хлопчаків не приділяють достатньо уваги вихованню своїх дітей, можливо, надто зайняті роботою, побутом, особистим життям. Постає багато запитань, наприклад, звідки юнаки взяли зброю, чи це подарунок батьків, чи можливо це така річ, яка знаходиться у вільному доступі вдома? Стурбовані почутим, користувачі соцмережі залишають багато коментарів на дану тему. Пишуть багато, і здебільшого поганого. Люди вважають, що це у підлітків новий «тренд»- бити та трощити стікла в транспорті, зважаючи на недавні схожі новини.

© 2020 poltava-inform

Мої відео