Полтава Інформ

На Дніпропетровщині відреставрували 4 мости

На Дніпропетровщині відреставрували 4 мости
55761 ПЕРЕГЛЯДІВ

За 2020 рік на Дніпропетровщині провели та закінчили капітальний ремонт 4-х мостів, ще два очікують своєї черги. Всього їх від реставрували у таких районах: Павлоградському, Солонянському та в Нікопольському.

Представник Дніпровської ОДА Олександр Бондаренко повідомляє, що держадміністрація робить все для того, щоб зберігати інфраструктуру області у належному вигляді. Скоро всі мости будуть відремонтовані, і на черзі тепер стоять аварійні дороги, якими ніхто не займався ще з часів війни. З приводу вже відреставрованих об’єктів, то по ним сміливо можна пересуватися та не боятися.

Невеличкий місток між Миронівкою та Шолоховим був у занадто аварійному стані – середні опори деформувалися, а бокові стінки були повністю розваленими. Робочі міст відновили, були встановлені нові опори та балки.

Із переправним мостом в Солонянському районі вирішили по іншому: через велику загрозу паводків там була встановлена водопропускна труба, а сама конструкція стала набагато надійнішою.

Ще два мости між Зеленим та Богуславом повністю закінчені, а третій знаходиться на завершальних етапах роботи. До весни 2021 року планують завершити інші 2, що залишилися.

© 2020 poltava-inform

Мої відео