Полтава Інформ

Львівський сутенер організував «будинки розпусти» у Дніпрі

Львівський сутенер організував «будинки розпусти» у Дніпрі
48422 ПЕРЕГЛЯДІВ

З Заходу на Схід розповсюджувалася злочинна діяльність 29-річного мешканця Львова. Разом зі співучасниками він організував чотири «будинки розпусти» в орендованих помешканнях у Львові та у Дніпрі, де жінки надавали клієнтам платні сексуальні послуги.

Як йдеться у повідомленні пресслужби Нацполіції України, вартість послуг секс-рабинь починалась від 800 гривень і зростала в залежності від побажань клієнтів.

У рамках досудового розслідування 2 листопада поліцейські провели десять санкціонованих обшуків у Львові та у Дніпрі, під час яких виявили та вилучили речові докази – «чорнову» бухгалтерію, грошові кошти, виручені від протиправної діяльності та інше.

Досудове розслідування триває, вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Сутенеру загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна або без такої.

Теги: сутенер, Дніпро,будинок розпусти

© 2020 poltava-inform

Мої відео