Полтава Інформ

У Дніпрі на виборчих дільницях роздаватимуть маски та забезпечать окремими кабінками тих, у кого виявиться підвищена температура

У Дніпрі на виборчих дільницях роздаватимуть маски та забезпечать окремими кабінками тих, у кого виявиться підвищена температура
39319 ПЕРЕГЛЯДІВ

Кожні чотири години приміщення дезінфікуватимуть, а кожні дві години оброблятимуть зони, з якими найбільше контактують виборці. Про це повідомляє пресслужба Дніпровської міської ради.

Усі 425 виборчих дільниць у Дніпрі забезпечені усіма необхідними заходами безпеки, згідно з карантинними обмеженнями.

«Ми забезпечуємо усі виборчі дільниці нашого міста дезінфікуючими засобами для рук, поверхонь та підлоги, масками для виборчих комісій, жовтими стрічками для розмітки безпечної дистанції, безконтактними термометрами. Також ми розробили інформаційні матеріали, які будуть розміщені на дільницях», — повідомив директор департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міської ради Артем Нідєлько.

Виборців, які раптом забули маски вдома, забезпечать ними на дільниці. Підготували й запас термометрів на випадок, якщо наявні вийдуть з ладу. До речі, якщо у виборця зафіксують підвищену температуру, додому його не відправлять, а нададуть можливість проголосувати у спеціальній кабінці та вкинути бюлетень до спеціальної урни.

Щодо дезінфекції, то контактні поверхні — столи, кабінки, дверні ручки оброблятимуть спеціальним розчином кожні дві години. А саме приміщення, де проходить голосування — кожні чотири години.

За дотриманням карантинних норм на кожній дільниці слідкуватимуть працівники поліції.

Теги: місцеві вибори,карантинні обмеження,маски,дезінфекція,виборчі дільниці, Дніпро

© 2020 poltava-inform

Мої відео