Полтава Інформ

На Дніпропетровщині затримано банду, що два роки тероризувала фермерів

На Дніпропетровщині затримано банду, що два роки тероризувала фермерів
66294 ПЕРЕГЛЯДІВ

Зловмисники причетні до ряду розбійних нападів на домоволодіння та господарства. Наразі затриманим загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі, повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

На Дніпропетровщині затримано двох членів злочинного угруповання з міжрегіональними зв'язками, які підозрюються у низці збройних нападів на фермерів.

«Зловмисники причетні до ряду розбійних нападів на домоволодіння та фермерські господарства, скоєних протягом останніх двох років, — повідомляють у поліції. — Під час нападів вони погрожували потерпілим вогнепальною зброєю, пересувалися на автомобілях з підробленими номерними знаками й одягалися у камуфльований одяг і балаклави».

У помешканнях, машинах та гаражах підозрюваних поліція вилучила різноманітну зброю, гранати, камуфльований одяг, автомобільні номерні знаки.
Наразі слідчі збирають докази для встановлення всіх фактів злочинної діяльності затриманих, вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу. За розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище, нападникам загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Теги: банда ,збройні напади,фермери, Дніпропетровщина,домоволодіння,фермерські господарства

© 2020 poltava-inform

Мої відео