Полтава Інформ

У Дніпрі діти допомогли патрульним затримати грабіжника

У Дніпрі діти допомогли патрульним затримати грабіжника
21723 ПЕРЕГЛЯДІВ

Злочинець вихопив гроші у 92-річного дідуся та втік. 12-річні хлопці, які стали свідками злочину, не тільки надали правоохоронцям прикмети злочинця, а й впізнали його після затримання. Про це йдеться у повідомленні пресслужби Патрульної поліції Дніпропетровської області.

Пограбування сталося серед білого дня на вулиці Киргизькій у Дніпрі. 92-річний місцевий мешканець, який має вади зору, повідомив, що хтось просто вихопив у нього гроші на вулиці. Ніяких прикмет чи подробиць дідусь надати не зміг, але, на щастя, злочинця детально описали двоє 12-річних хлопців. Ба більше, один із хлопців сам викликав поліцію.

«За його словами, зловмисник помітив, що його вчинок побачили діти й став бігти за ними, — повідомляють у поліції. — Вони злякалися й заховалися у під'їзді. Хлопчики детально описали грабіжника».

Після обстеження разом із хлопчиком прилеглої території патрульні помітили схожого за прикметами громадянина, який перебував у компанії 5 осіб. Коли хлопець вказав, що саме цей чоловік забрав у старенького гроші, злочинець почав тікати, а його товариші намагалися перешкодити затриманню. Та правоохоронці схопили чоловіка, у його кишенях виявилися поцуплені купюри.

«Ми дуже вдячні 12-річному помічнику, який вчиться у школі №126, за небайдужість, оперативність та чуйне серце!», — зазначають у поліції.

Чоловіка наразі доставили до Шевченківського відділу поліції для з'ясування усіх обставин події.

Теги: пограбування,патрульна поліція, Дніпро

© 2020 poltava-inform

Мої відео