Полтава Інформ

У Дніпрі стартує соціокультурний проєкт «Жінка і авто»

У Дніпрі стартує соціокультурний проєкт «Жінка і авто»
23323 ПЕРЕГЛЯДІВ

Його організатори вирішили привернути увагу до проблеми гендерних стереотипів щодо жінок за кермом. Він складатиметься з виставки, екскурсійної програми, жіночого автопробігу, конкурсу водійської майстерності. Про це повідомляє організатор проєкту — музей «Машини часу».

13 серпня у Дніпрі стартує музейний соціокультурний проєкт «Жінка і авто», який не тільки руйнує гендерні стереотипи та міфи, а й розповість про першу жінку Катеринославщини за кермом, про жінок-водійок таксі, міського електротранспорту, автомобілів спецпризначення.

«Усі образи жінок-водійок, що будуть представлені на виставці, гармонійно доповняться окремими образами поліціантки, пожежної-рятувальниці та автоспортсменки. Дана виставка була сформована з метою руйнування міфів про те, що автомобіль лише для чоловіків»,— зазначив директор Дніпропетровського науково-технічного музею «Машини часу» та автор проєкту «Жінка і авто» Михайло Прудніков.

Виставка, яка відкриється в музеї «Машини часу» 13 серпня, є лише початком проєкту «Жінка і авто». У музеї розроблена екскурсійна програма, у вересні відбудеться автопробіг містом та конкурс із водійської майстерності серед жінок.

Деталі виставки та умови реєстрації для участі у конкурсі водійської майстерності можна дізнатися на сайті музею.

Теги: жінка,виставка,авто ,музей,Машина часу,екскурсія, Дніпро

© 2020 poltava-inform

Мої відео