Полтава Інформ

Впродовж двох днів патрульні Кривого Рогу під час поверхневих оглядів вилучали у громадян наркотики

Впродовж двох днів патрульні Кривого Рогу під час поверхневих оглядів вилучали у громадян наркотики
51198 ПЕРЕГЛЯДІВ

Під час поверхневих перевірок громадян патрульні все частіше виявляють речовини, схожі на наркотичні. Так, у Кривому Розі впродовж 30-31 липня сталося чотири подібних випадки. Про це повідомляє патрульна поліція Кривого Рогу на своїй сторінці у соцмережі.

30 липня патрульні отримали повідомлення, що біля будинку на вулиці Тімірязєва у Тернівському районі збираються невідомі чоловіки та вживають наркотичні речовини. Інспектори прибули на місце виклику та виявили підозрілу громадянку, яка помітивши патрульне авто, кинула на землю прозорий пакетик. У ньому знаходилися 8 пластикових трубочок, які були запаяні з обох боків, з речовиною кристалічного походження, схожою на наркотичну. Того ж дня у Покровському районі міста інспектори побачили двох жінок, які при появі службового авто змінили напрямок руху. Коли патрульні зупинили громадянок, вони помітно занервували. В ході поверхневої перевірки, на землі, поряд з жінками поліцейські виявили 2 пластикові трубочки з речовиною, схожою на наркотичну.

31 липня під час патрулювання у лісосмузі в Інгулецькому районі інспектори побачили чоловіка, який при появі поліцейських заметушився. В ході поверхневої перевірки, інспектори виявили паперовий згорток з речовиною зеленого кольору рослинного походження, схожою на наркотичну. А вже в Саксаганському районі поліцейські роти ТОР у двох підозрілих чоловіків, які усіляко намагалися уникнути зустрічі з поліцейськими, вилучили чотири сліп-пакети.

В усіх випадках на місце події викликали слідчо-оперативні групи районних відділень поліції.

Правоохоронці нагадують: за виробництво, придбання, зберігання наркотичних засобів або психотропних речовин передбачена, як кримінальна, так і адміністративна відповідальність.

Теги: наркотичні речовини,патрульні,Кривий Ріг,поверхневі перевірки

© 2020 poltava-inform

Мої відео