Полтава Інформ

На Дніпропетровщині 18 абітурієнтів отримали 200 балів з математики

На Дніпропетровщині 18 абітурієнтів отримали 200 балів з математики
65859 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ще двоє випускників регіону заробили найвищий бал з фізики. Загалом в основній сесії ЗНО-2020 взяли участь майже 23 тисячі абітурієнтів. Таку статистику оприлюднила пресслужба Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Основна сесія ЗНО, яка тривала з 25 червня по 17 липня, завершилася та вже має перші результати. Наразі це математика та фізика, де абітурієнти з Дніпропетровщини продемонстрували непоганий потенціал. Так, за даними департаменту освіти і науки Дніпропетровської ОДА, 200 балів з математики отримали 18 учасників ЗНО, з фізики — 2. Це випускники обласного ліцею-інтернату фізико-математичного профілю, ліцею інформаційних технологій, гімназії №3, шкіл № 1 та 54 — у Дніпрі, ліцею Жовтих Вод та Центрально-Міського ліцею Кривого Рогу.

Загалом іспити цього року складали 22,7 тисяч абітурієнтів. Найпопулярнішими предметами стали англійська мова та географія.
Оголошення результатів ЗНО з української мови і літератури, історії України, біології, іноземних мов очікується до 25 липня. Результати іспитів з географії та хімії — до 29 липня.

З 24 липня розпочнеться додаткова сесія ЗНО.

Теги: ЗНО,математика,фізика,двісті балів, Дніпропетровщина

© 2020 poltava-inform

Мої відео