Полтава Інформ

На Дніпропетровщині склали майже 2800 адмінпротоколів за порушення санітарних норм

На Дніпропетровщині склали майже 2800 адмінпротоколів за порушення санітарних норм
55868 ПЕРЕГЛЯДІВ

Штрафували за відсутність масок у громадських місцях та за роботу клубів і ресторанів після 23 години. На порушення реагує поліція та Держпродспоживслужба. Про це йдеться у повідомленні пресслужби Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

За чотири місяці карантину правоохоронці Дніпропетровщини склали 1784 адмінпротоколи за порушення санітарних норм. 2702 оформлені щодо фізичних осіб, 82 — юридичних. Найпоширеніше порушення — відсутність захисних масок у громадських місцях. Штрафували водіїв, продавців, співробітників закладів громадського харчування.

Чимало претензій і до керівників та адміністраторів ресторанів, кафе, клубів, розважальних закладів.

«Реагуємо і на відсутність захисних масок, рукавичок, і на перевищення у закладах встановленої кількості відвідувачів. А після обмеження Кабміном часу роботи нічних клубів та закладів громадського харчування до 23:00 — і на порушення цієї норми, — розповів заступник начальника ГУНП України у Дніпропетровській області Володимир Богоніс. — Так, за останні 10 днів перевірили в області 873 ресторани та кафе. Стосовно порушників склали 17 протоколів».

Наразі розмір штрафу за порушення правил карантину для фізичних осіб становить від 17 000 до 34 000 грн, для юридичних — від 34 000 до 170 000грн.

Теги: порушення,карантин,відсутність масок, Дніпропетровщина,штрафи

© 2020 poltava-inform

Мої відео