Полтава Інформ

ЗНО в Україні розпочнеться 25 червня

ЗНО в Україні розпочнеться 25 червня
147230 ПЕРЕГЛЯДІВ

Алгоритм проведення тестування, який наразі розробляється, має бути затверджений головним санітарним лікарем. Про це в інтервю одному з національних каналів повідомила виконувачка обовязків міністра освіти і науки Любомира Мандзій.

За інформацією очільниці МОН, основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання планують провести с 25 червня до 17 липня. До її початку буде проведено пробне тестування.

«Щоб це було безпечно, ми працюємо над алгоритмом, який повинен схвалити державний санітарний лікар», — сказала Мандзій.

Документи про здобуття освіти випускники отримають наприкінці липня. А результати ЗНО будуть оголошені до 31 липня. Реєстрація електронних кабінетів вступників розпочнеться 1 серпня. Прийом документів від вступників триватиме з 13 до 22 серпня.

Організація проведення ЗНО у цьому році зазнає змін через заходи безпеки, повязані з пандемією. Буде обовязковим дотримання соціального дистанціювання та використання засобів індивідуального захисту. Приміщення будуть провітрювати та дезінфікувати. Під час складання ЗНО в аудиторії перебуватиме до 15 учасників та 2 інструктори. Обов’язковою буде дистанція 1,5 метра між учасниками в аудиторії. Щоб уникнути скупчення людей, контролюватимуть відстань між людьми й біля входу в приміщення.

© 2020 poltava-inform

Мої відео