Полтава Інформ

Перед Великоднем на українців очікують заморозки та дощі

Перед Великоднем на українців очікують заморозки та дощі
175354 ПЕРЕГЛЯДІВ

З 15 квітня очікується зниження температури, поривчастий вітер та дощі. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соцмережі.

Передвеликодня погода обіцяє бути складною та не надто комфортною. Холодна повітряна маса з Європи вже 14 квітня прийде до північних та західних областей — там температура повітря впаде до +4…+9 градусів.

«Холодний атмосферний фронт принесе із собою дощі та, через суттєве похолодання, подекуди мокрий сніг. Фронт переміщуватиметься протягом доби із заходу на схід України, тому східні області він ще не встигне захопити, там — без істотних опадів. Вітер із південного, південно-західного поміняється на північно-західний, поривчастий», — повідомляє синоптик.

На Сході, Півдні та у більшості центральних областей 14 квітня ще затримається тепла погода, протягом дня очікується +10…+17 градусів. Але 15 квітня зниження температури повітря охопить всю Україну. У деяких областях очікуються нічні заморозки.

17 квітня в Україні потеплішає, але в суботу та на Великдень знов повернеться похолодання.

На Дніпропетровщині з 15 квітня денна температура знизиться до +11 градусів, дощитиме. У суботу та неділю синоптики прогнозують до +10…+12, невеликі опади.

© 2020 poltava-inform

Мої відео