Полтава Інформ

Величезну кількість контрафактного алкоголю знайшли на Одещині

Величезну кількість контрафактного алкоголю знайшли на Одещині
299003 ПЕРЕГЛЯДІВ

Свято наближається. А разом з тим і росте кількість спроб заробити на контрафактному алкоголі, який вироблено незрозуміло де та як. Одну із таких спроб накрили на Одещині.

Як повідомляє Головне управління Національної поліції Одещини, неподалік від Одеси знайшли велику партію алкоголю невідомого походження. Вони знаходилися в Усатівському ОТГ, там був цілий склад для цих алкогольних напоїв. Де вони були вироблені та в яких умовах – ніхто не знає. Але на пляшках були підроблені акцизні марки, а серед усього цього були й документи з печатками, що, звісно, виявилося також підробками.

Хто є власником складу та товару – ще доведеться з'ясовувати. Так само як і те, скільки ж міг коштувати цей контрафактний алкоголь. Загалом було знайдено понад 16 тисяч пляшок, тому суми можуть бути чималі. Про це повідомляє пресслужба Одеської патрульної поліції.

Причетні до справи особи встановлюються. Їм загрожуватиме відповідальність одразу за кількома статтями. Це частина 2 статті 199 (виготовлення акцизних марок) та частина 1 статті 204 (незаконне зберігання з метою збуту підакцизних товарів).

Наразі шукають, куди вже міг потрапити цей алкоголь. Судячи з того, що деякі ящики вже були відкриті – покупці у цих алкогольних напоїв все-таки були.

Досудове розслідування триває.

© 2020 poltava-inform

Мої відео