Полтава Інформ

Викрито та затримано двох чоловіків, які виростили майже 2 тисячі кущів конопель

Викрито та затримано двох чоловіків, які виростили майже 2 тисячі кущів конопель
200746 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури повідомлено про підозру двом мешканцям обласного центру 1986 та 1997 р.н. у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 310 КК України (незаконне вирощування конопель у кількості п’ятдесят і більше рослин, вчинене за попередньою змовою групою осіб з метою збуту).
Установлено, що чоловіки, діючи за попередньою змовою, умисно, не маючи спеціального дозволу – ліцензії на здійснення відповідних видів діяльності, займалися незаконним вирощуванням наркотиковмісних рослин роду коноплі на земельній ділянці, розташованій на території Національного природного парку «Нижньодніпровський», на лівобережжі р. Дніпро, в межах обласного центру виростили 1826 кущів зазначених рослин.
Наразі чоловіки затримані в порядку ст.208 КПК України. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими СУ ГУНП в Херсонській області за оперативного супроводу УСР в Херсонській області ДСР НП України.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Херсонської обласної прокуратури

© 2020 poltava-inform

Мої відео