Полтава Інформ

За зухвалий розбійний напад та викрадення ювелірних прикрас двоє чоловіків проведуть наступні 9 та 10 років за ґратами

За зухвалий розбійний напад та викрадення ювелірних прикрас двоє чоловіків проведуть наступні 9 та 10 років за ґратами
410144 ПЕРЕГЛЯДІВ

За публічного обвинувачення, яке у суді підтримувала Краматорська окружна прокуратура, двом неодноразово судимим чоловікам ухвалено вирок за скоєння крадіжки та розбійного нападу, поєднаного з проникненням у житло та заподіянням тяжких тілесних ушкоджень (ч. 3 ст. 185, ч. 4 ст. 187 КК України).

Прокурором у суді доведено, що вранці 1 серпня 2018 року у Краматорську двоє зловмисників 30 та 47 років увійшли до під’їзду багатоповерхівки та, дочекавшись, коли дружина місцевого підприємця-фермера вийде з квартири, вдарили її металевою трубою по голові.

Коли 52-річна потерпіла знепритомніла, нападники затягли її до квартири, зв’язали руки липкою стрічкою та викрали з помешкання ювелірні прикраси загальною вартістю 12 600 грн. З тяжкою закритою черепно-мозковою травмою та переломами черепа жінку доставлено до реанімації.

Крім того, 3 серпня 2018 року один із зловмисників проник ще до однієї оселі, звідки викрав золоті та срібні ювелірні вироби, старовинні монети, документи та 3 400 доларів США, що знаходились у металевому сейфі.

Суд визнав злодіїв винними в інкримінованих злочинах та призначив покарання у вигляді 9 та 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

© 2020 poltava-inform

Мої відео