Полтава Інформ

Працівник спецпідрозділу «КОРД» постане перед судом за спричинення ДТП, у якому постраждала дитина

Працівник спецпідрозділу «КОРД» постане перед судом за спричинення ДТП, у якому постраждала дитина
373815 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури завершено досудове розслідування стосовно 33-річного заступника начальника управління - начальника відділу оперативного реагування управління «КОРД» ГУНП в Донецькій області, який обвинувачується у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження (ч. 1 ст. 286 КК України).

Нагадаємо, що 9 березня 2019 року, близько 9:00, поліцейський, перебуваючи за кермом службового автомобіля марки “Mitsubishi L200”, проїжджаючи перехрестя у м. Маріуполі, здійснив наїзд на двох неповнолітніх віком 10 та 11 років.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди одна з дівчат отримала тілесні ушкодження середньої тяжкості.

Наразі обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті.

Максимальне покарання за вказаною статтею - обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

© 2020 poltava-inform

Мої відео