Полтава Інформ

Смертельне зіткнення з асфальтоукладачем: на Кіровоградщині водій військового МАЗу постане перед судом

Смертельне зіткнення з асфальтоукладачем: на Кіровоградщині  водій військового МАЗу постане перед судом
361137 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Кропивницької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері закінчено досудове розслідування та направлено до суду обвинувальний акт стосовно начальника ремонтної майстерні військової частини за фактом порушення правил водіння
або експлуатації машин (ч. 2 ст. 415 КК України).

За даними слідства, наприкінці листопада минулого року солдат військової служби за контрактом, керуючи військовою транспортною машиною – автомобілем МАЗ 6317, не обрав безпечного інтервалу й допустив зіткнення з асфальтоукладачем та наїзд на трьох громадян, які здійснювали ремонтні роботи з укладення асфальтного покриття проїзної частини дороги.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди один із робітників отримав тілесні ушкодження середнього ступеню тяжкості, інші двоє – загинули на місці події.

Досудове розслідування кримінального провадження здійснювали слідчі Третього слідчого відділу (з дислокацією у м. Кропивницькому) Територіального управління ДБР, розташованого у місті Миколаєві.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Теги: Кропивницька спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері,ДТП,асфальтоукладач,військовослужбовець,обвинувальний акт

© 2020 poltava-inform

Мої відео