Полтава Інформ

У Маріуполі виявлено контрафактні тютюнові вироби на суму понад 8 млн грн (ФОТО)

У Маріуполі виявлено контрафактні тютюнові вироби на суму понад 8 млн грн (ФОТО)
311160 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Лівобережної окружної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом придбання, зберігання та перевезення з метою збуту підроблених марок акцизного податку (ч. 1 ст. 199 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що група осіб організувала зберігання та збут контрафактних тютюнових виробів відомих брендів з ймовірно підробленими марками акцизного податку. Реалізація вказаного товару відбувалась як у торгівельних павільйонах м. Маріуполя, так і по всій території регіону.

У ході проведених санкціонованих слідчим суддею обшуків в офісному і складському приміщеннях у м. Маріуполі, а також транспортному засобі виявлено та вилучено 160 719 пачок цигарок відомих марок на суму понад 8 млн грн.

Досудове розслідування здійснюється за оперативного супроводу співробітників Головного оперативно-розшукового відділу Донецького прикордонного загону, ГВ БКОЗ ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях, а також спецпідрозділу «Фантом» Управління оперативного забезпечення зон проведення АТО ГУ ДФС у Донецькій області.

Після проведення відповідних експертиз буде вирішене питання про внесення відомостей до ЄРДР щодо незаконного збуту підакцизних товарів.

© 2020 poltava-inform

Мої відео