Полтава Інформ

За нанесення тілесних ушкоджень працівникам поліції військовослужбовець з подільником відповідатимуть в суді

За нанесення тілесних ушкоджень працівникам поліції військовослужбовець з подільником відповідатимуть в суді
16323 ПЕРЕГЛЯДІВ

   За процесуального керівництва військової прокуратури Чернігівського гарнізону Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону завершено досудове розслідування у кримінальному проваджені за ознаками вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України.

   Установлено що 13.02.2021 двоє молодиків, один з яких є діючим військовослужбовцем однієї з військової частин ЗСУ, дислокованої на Чернігівщині, знаходячись у місті Прилуки та перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вчинили напад на працівників патрульної поліції, заподіявши останнім тілесні ушкодження середньої тяжкості.

   Солдата-контрактника зі спільником затримано відповідно вимог ст. 208 КПК України безпосередньо на місці злочину.

   Обом фігурантам судом застосовано запобіжний захід - домашній арешт. Підозрювані визнали свою вину, щиро покаялись та сприяли досудовому розслідуванню.

   Обвинувальний акт скеровано для розгляду до Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

Теги: Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону,військова прокуратура Чернігівського гарнізону,обавнувальний акт,направлено до суду,віййськовослужбовець,подільник,напад на поліцейських,тілесні ушкодження,затримано

© 2020 poltava-inform

Мої відео