Полтава Інформ

Військовослужбовець ТЦК та СП в Києві постане перед судом за перевищення службових повноважень

Військовослужбовець ТЦК та СП в Києві постане перед судом за перевищення службових повноважень
390055 ПЕРЕГЛЯДІВ

 Київською спеціалізованою прокуратурою у сфері оборони Центрального регіону скеровано до суду протокол про вчинення адміністративного правопорушення службовою особою одного з районних у м. Києві територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки  за фактом перевищення влади чи службових повноважень, вчинене в умовах особливого періоду (ч. 2 ст. 172-14 КУпАП).

   Установлено, що заступник командира роти охорони одного з РТЦК та СП м. Києва, діючи всупереч інтересам служби та вимогам Статутів Збройних Сил України, незаконно застосував зброю при перевірці документів у цивільної особи в умовах воєнного стану без належної на те необхідності та відсутності загрози для життя та здоров’я військовослужбовців.


   Санкція статті передбачає покарання у виді накладення штрафу від ста сорока п’яти до двохсот вісімдесяти п’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт з утриманням на гауптвахті на строк від семи до десяти діб.


Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону

Теги: Київська спеціалізована прокуратура у сфері оборони Центрального регіону,Київська спецпрокуратура,скеровано до суду,РТЦК та СП,Київ

© 2020 poltava-inform

Мої відео