Полтава Інформ

Спецпрокуратура: на Полтавщині на хабарі викрито службову особу військового госпіталю

Спецпрокуратура: на Полтавщині на хабарі викрито службову особу військового госпіталю
400224 ПЕРЕГЛЯДІВ

   За процесуального керівництва Полтавської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону задокументовано протиправну діяльність завідувача хірургічного кабінету поліклініки військового госпіталя, дислокованого в Полтавській області.

   Слідством установлено, що вказана службова особа, будучи також членом військово-лікарської комісії, вимагала та одержала неправомірну вигоду в сумі 4 000 доларів США за прийняття рішення про визнання непридатним до військової служби з подальшим виключенням із військового обліку за результатами проходження ВЛК військовослужбовця одного із військових формувань.
 
   27.07.2023 вказану особу затримано за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 368 КК України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Теги: Полтавська спеціалізована прокуратура у сфері оборони Центрального регіону,викрито,затримано,хабар,задокументовано,ВЛК,госпіталь

© 2020 poltava-inform

Мої відео