Полтава Інформ

Завдяки Полтавській спецпрокуратурі державі повернуто земельну ділянку вартістю понад 1,7 млн грн

Завдяки Полтавській спецпрокуратурі державі повернуто земельну ділянку вартістю понад 1,7 млн грн
326844 ПЕРЕГЛЯДІВ

   За втручання Полтавської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону поновлено право Міністерства оборони України на земельну ділянку вартістю понад 1,7 млн грн, розташовану у м. Кременчуг.

   Прокурори Полтавської спецпрокуратури довели в суді, що Полтавська обласна військова адміністрація, порушивши вимоги  Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності", не вжила заходів щодо прийняття вказаної земельної ділянки до земель державної власності.

   Ухвалою Полтавського окружного адміністративного суду від 07.06.2023  провадження у справі закрито у зв’язку з тим, що після звернення спецпрокурора до суду з позовною заявою, Полтавська ОВА фактично визнала виявлені порушення та зареєструвала право державної власності на земельну ділянку у м. Кременчуг, яка належить до земель  оборони.

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону

 

Теги: Полтавська спеціалізована прокуратура у сфері оборони Центрального регіону,спецпрокуратура,землі оборони,повернуто державі

© 2020 poltava-inform

Мої відео