Полтава Інформ

БЕБ припинило незаконну діяльність цеху з виробництва цигарок на Вінниччині

БЕБ припинило незаконну діяльність цеху з виробництва цигарок на Вінниччині
388640 ПЕРЕГЛЯДІВ

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки в Чернівецькій області припинили незаконну діяльність цеху в Могилів-Подільському Вінницької області. Вилучено лінії для виробництва та пакування цигарок.

У ході досудового розслідування встановлено двох осіб, які на території недіючого промислового підприємства облаштували лінії з виготовлення та пакування цигарок. Фігуранти в минулому працювали на тютюновій фабриці, один з них за професією технолог. На тій же фабриці придбали списане обладнання, найняли трьох осіб та організували масштабне виробництво фальсифікованих тютюнових виробів під торговельними марками відомих в Україні брендів. Готову продукцію планували вивозити за кордон, з метою подальшого збуту.

Співробітники Бюро провели обшуки та вилучили обладнання для виготовлення й пакування цигарок без фільтру, станок для наклеювання марок акцизного податку, сировину для виготовлення тютюнових виробів, незареєстровану зброю та паспорт громадянина рф. Загальна вартість вилученого майна складає понад 2,6 млн грн.

Наразі слідчі дії тривають, встановлюється повне коло причетних осіб до незаконної діяльності, а також інші факти незаконної діяльності.

Досудове розслідування кримінального провадження здійснюють детективи Територіального управління БЕБ у Чернівецькій області, за сприяння 31 прикордонного загону, оперативного супроводу управління Служби безпеки України в Чернівецькій області та процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури.

Нагадаємо, нещодавно детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Київській області викрили масштабну схему реалізації нелегально виготовлених підакцизних товарів на території Білоцерківського та Обухівського районів Київської області. Детальніше https://esbu.gov.ua/news/beb-na-kyivshchyni-vyluchyly-kontrafaktni-tsyharky-ta-alkohol-na-4-mln-hrn

Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки, контрафактні цигарки,електронні сигарети, підробка, контрафакт

© 2020 poltava-inform

Мої відео