Полтава Інформ

5 років за ґратами за розбещення 6-річної племінниці - прокуратура відстояла в апеляції вирок мешканцю Київщини

5 років за ґратами за розбещення 6-річної племінниці - прокуратура відстояла в апеляції вирок мешканцю Київщини
400537 ПЕРЕГЛЯДІВ

За принципової позиції ювенальних прокурорів Київської обласної прокуратури судом апеляційної інстанції залишено без змін вирок суду, яким чоловіка визнано винним у розбещенні 6-річної дитини (ч. 2 ст. 156 КК України).

 

          Прокурор у суді довів, що мешканець Обухівського району, проживаючи по сусідству з потерпілою, запрошував племінницю до себе додому під різними приводами. Там він неодноразово вчиняв розпусні дії відносно дівчинки. Після чого він забороняв дитині будь - кому розповідати про його дії стосовно неї.

 

          Суд першої інстанції визнав чоловіка винним в інкримінованому злочині та засудив до 5 років позбавлення волі. Вказаний вирок суду обвинувачений оскаржив в апеляційному порядку.

 

Заслухавши доводи сторін, Київський апеляційний суд підтримав позицію прокуратури, залишив без задоволення апеляційну скаргу обвинуваченого, а покарання, призначене судом першої інстанції, без змін.

 

Крім того, ухвалено рішення про включення інформації про засудженого до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

 

© 2020 poltava-inform

Мої відео