Полтава Інформ

На Закарпатті БЕБ упередило вивезення з України великої партії цигарок на 6 млн грн

На Закарпатті БЕБ упередило вивезення з України великої партії цигарок на 6 млн грн
420864 ПЕРЕГЛЯДІВ

Детективи Територіального управління БЕБ у Закарпатській області на митному посту «Лужанка» спільно з працівниками ДПСУ та ДМСУ провели огляд транспортного  засобу MAN, який намагався незаконно перетнути державний кордон з метою незаконного збуту на території Євросоюзу тютюнових виробів без марок акцизного збору.

У ході огляду місця події у подвійному дні, стінах кузова та даху транспортного засобу виявлено більш ніж 150 тис пачок цигарок. Орієнтовна вартість тютюнових виробів становить близько 6 млн грн. Це одна з найбільших партій виявлених у Закарпатській області з початку року.

У зв’язку з цим, до ЄРДР внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.204 КК України.

Наразі детективи відділу Територіального управління БЕБ у Закарпатські області звернулися до суду з метою арешту тимчасово вилученого майна та транспортного засобу.

Нагадаємо, нещодавно співробітники БЕБ передали до ЗСУ понад 40 тис пачок цигарок вартістю близько 1,5 млн грн. Детальніше https://esbu.gov.ua/news/ponad-40-tis-pachok-cigarok-vartistyu-blizko-15-mln-grn-peredano-do-zsu

Теги: БЕБ,Бюро економічної безпеки,контрафакт,цигарки,контрабанда,тютюнові вироби

© 2020 poltava-inform

Мої відео