Полтава Інформ

Ухвалюють незаконні рішення від імені «днр» - двом колишнім суддям заочно повідомлено про підозру

Ухвалюють незаконні рішення від імені «днр» - двом колишнім суддям заочно повідомлено про підозру
399808 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури двом мешканцям м. Макіївки та м. Новоазовська заочно повідомлено про підозру в участі у терористичній організації (ч. 1 ст. 258-3 КК України).
За даними слідства, у 2016 році двоє чоловіків, один з яких був суддею Донецького окружного адміністративного суду, а другий - Тельманівського районного суду Донецької області (нині звільнені із займаних посад), добровільно взяли участь в утворенні та функціонуванні на території області системи незаконних судових органів окупаційної влади рф.
 
 
Очоливши «тельманівський та новоазовський районні суди днр», зловмисники, застосовуючи незаконно введене так зване законодавство псевдореспубліки, здійснюють «правосуддя» і приймають незаконні судові рішення, вирішуючи тим самим долю людей.
Крім того, підозрювані проводять брифінги для підконтрольних окупаційному режиму ЗМІ, висвітлюючи діяльність терористичної організації.
Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років з конфіскацією майна або без такої.
Досудове розслідування здійснюється слідчим відділом Територіального управління Державного бюро розслідувань (з дислокацією у м. Маріуполь), розташованого у м. Краматорську.

© 2020 poltava-inform

Мої відео