Полтава Інформ

Прокурор Донеччини Павло Угровецький: заочно повідомили про підозру ще двом колаборантам - зрадникам

Прокурор Донеччини Павло Угровецький: заочно повідомили про підозру ще двом колаборантам - зрадникам
426372 ПЕРЕГЛЯДІВ
На цей раз ними виявились черговий депутат з партії опзж та студентка 4 курсу Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого з м. Маріуполя.
Обидва фігуранта зараз активно працюють на загарбників, прославляючи у вщент зруйнованому армією рф м. Маріуполі окупаційну адміністрацію держави-агресора.
Депутат Маріупольської міської ради, підозру якому підписав особисто, не тільки взяв участь у голосуванні за призначення на посаду так званого «голови адміністрації міста Маріуполь», а також обійняв посаду «заступника голови адміністрації міста Маріуполя» з питань житлово-комунального господарства та будівництва. Наразі зрадник займається залученням населення до співпраці з окупантами, організацією інвентаризації майна комунальних підприємств, створенням нових «установ» та реєстрацією їх в «органах податкової інспекції «ДНР».
 
 
Колишня студентка виявилась ярою прихильницею «руського миру» та не знайшла іншого способу, як реалізувати себе у вщент розбитому окупантами Маріуполі. Зловмисниця стала керівником так званої громадської приймальні руху «Донецька республіка» у м. Маріуполь. На псевдопосаді підозрювана активно пропагує ідеологію рф щодо окупації України, бере участь в інформаційних заходах, направлених на дискредитацію органів влади і Збройних Сил України та організовує роботу з підготовки до проведення фейкових виборів і референдуму щодо визнання легітимності окупаційної адміністрації на території захопленого міста. Наразі дівчину відрахували з навчального закладу.
Наразі обом фігурантам, які переховуються від слідства на тимчасово окупованій території, загрожує від 5 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

© 2020 poltava-inform

Мої відео