Полтава Інформ

Жахлива бійка на Вишгородщині, наслідки події

Жахлива бійка на Вишгородщині, наслідки події
122469 ПЕРЕГЛЯДІВ

28 листопада 2021 року на полі одного з сіл Вишгородського району Київської області чоловік вийшов на незаконне полювання та завдав кульового поранення іншому жителю.

 

Все почалося з того, що 44 річний мешканець села Обуховичі прибув на поле задля полювання до іншого селища. Для того, щоб процес був комфортніший він приєднав ліхтарик до гвинтівки. Компанія парубків помітила його і захотіли припинити полювання. Наблизившись до нього, хлопчина віком 17 років спробував відібрати у нього запальний пристрій, але чоловік своєю чергою раптово вистрелив 19-річному парубку. Крім того, потім було зрозуміло, що компанія все ж таки заподіяла чоловіку декілька тілесних травм.

 

Тому на місце злочину досить швидко приїхали працівники патрульної поліції та оперативно-розшукова група одного з відділень поліції Вишгорода. Зараз 44-річний чоловік перебуває у лікарні задля надання відповідної допомоги.

 

Отже, за даною справою було відкрито декілька проваджень: за ч. 1 с. 125 Кримінального кодексу України та ч. 1 ст. 263 КК України. Слідство триває.

© 2020 poltava-inform

Мої відео