Полтава Інформ

В Одесі патрульні не допустили ще одного самогубства

В Одесі патрульні не допустили ще одного самогубства
198111 ПЕРЕГЛЯДІВ

Одеські патрульні поліцейські дізналися про те, що в одному із будинків на вулиці Миколи Боровського може статися непоправне вчора, приблизно о 16-й годині. І змогли допомогти чоловікові.

Про те, що один із жителів багатоквартирного будинку закрився у своєму помешканні та кличе на допомогу поліція дізналася після дзвінка одного з його сусідів. Вони почули його крики й викликали патрульних задля з'ясування обставин. А вийшло так, що врятували чоловікові життя. Він зачинив двері й фактично висунувся з вікна, погрожуючи вистрибнути. Сусіди намагалися потрапити у квартиру, але не змогли, лише пошкодили замок.

На місце події прибули патрульні поліцейські, де побачили, що дійсно, на 9 поверсі з вікна висунувся чоловік. Він кричав та погрожував, що накладе на себе руки. Проте поліцейські почали шукати з ним контакт.

Як повідомляє офіційна сторінка патрульної поліції Одещини, інспекторами, що не дали вчинити самогубство чоловікові стали Володимир Шкреметко, Андрій Заєць та Олександр Котовський. Вони намагалися перевести увагу чоловіка на щось інше, вмовляли не скоювати непоправне. Однак паралельно з цим вони викликали рятувальну службу та швидку.

Знадобилося достатньо немало часу, щоб все ж вмовити чоловіка спуститися. Це сталося, однак двері відчиняти він відмовився. На щастя, дуже вчасно приїхала мати чоловіка, дозволила все ж таки відкрити двері та поліцейські з медиками змогли проникнути до квартири.

Чоловіка передано медикам.

© 2020 poltava-inform

Мої відео