Полтава Інформ

На Донеччині співробітнику так званої міграційної служби НЗФ РФ заочно повідомлено про підозру

На Донеччині співробітнику так званої міграційної служби НЗФ РФ заочно повідомлено про підозру
121073 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури чоловіку заочно повідомлено про підозру у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України, участі у терористичній  організації і порушенні законів та звичаїв війни, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 110, ч. 1 ст. 258-3 та ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 438 КК України).
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що з квітня 2016 року зловмисник активно співпрацює з окупаційною адміністрацією РФ. Зокрема, перебуваючи на посаді «начальника сектору міграційної служби Ленінського РО Донецького ГУ МВД ДНР», правопорушник організовує та скеровує діяльність підпорядкованого йому сектора, зокрема на впровадження механізму обов’язкового отримання мешканцями тимчасово окупованих територій Донецької області так званих документів, виданих російською окупаційною адміністрацією.
 
За даними правозахисних організацій на непідконтрольній українській владі території Донеччини вже видано понад 700 тис так званих документів російської окупаційної адміністрації.
 
Досудове розслідування здійснюється слідчими СВ 2 управління ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях.

© 2020 poltava-inform

Мої відео