Полтава Інформ

Спецпрокуратура Центрального регіону викрила офіцера-хабарника

Спецпрокуратура Центрального регіону викрила офіцера-хабарника
344346 ПЕРЕГЛЯДІВ

Спеціалізованою прокуратурою у військовій та оборонній сфері Центрального регіону задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди начальником одного з територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Київської області (колишня назва - "військовий комісаріат").

   Установлено, що вказана військова посадова особа - майор ЗСУ одержав неправомірну вигоду в розмірі 4000 доларів США за не здійснення призову на строкову військову службу двох призовників.

   28.10.2021 офіцера-хабарника було затримано у службовому кабінеті правоохоронцями за процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону безпосередньо після одержання другої частини неправомірної вигоди в розмірі 2000 доларів США.

 

   Грошові кошти в затриманого вилучено.

   29.10.2021 до суду подано клопотання про обрання відносно указаного начальника запобіжного заходу в виді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади.

   Досудове розслідування здійснюється слідчими слідчого управління ГУНП в Київській області за оперативного супроводу Департаменту військової контррозвідки Служби безпеки України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба Cпеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

Теги: Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону,затримано,неправомірна вигода,хабар,майор ЗСУ,4 000 доларів,запобіжний захід,офіцер,хабарник

© 2020 poltava-inform

Мої відео